Ana içeriğe atla

Shincheonji'ye bu kadar para nasıl geliyor?

Shincheonji'de itaat etme olayı her şeyden daha önemlidir. Liderlerin verdiği emirler mesaj yoluyla bütün üyelere ulaştırılır. Bu mesaj da verilen emirlerden birisidir. Shincheonji'de kalmak isteyenlerin iki şansı vardır ya para ödeyeceklerdir yada sözü ileteceklerdir. 
çevirisi; 
Mutlaka okunması gereken bildiri;
Lisenin aşağısı ve 70 yaş üstü, askerde olan, hastanede yatalak olanlar dışındaki kişiler arasında bu sene misyonerlik yapamayanlar 100 000 won (500 tl) kendi oymaklarına ödemek zorundadır. Eğer öğretiyi iletmeyip, para da ödeyemeyen kişiler bizzat kendi ayrılsın. 
Paranın 28 Aralık'a kadar gönderilmesi gerekiyor. Öğretiyi iletmiyorsanız doğal olarak parayı ödemelisiniz. Bedava cennet nerede var? Kanı akıtılan ruhları görüyoruz. Bu  kan ne çok değil mi? 



Vahiy 4 ve 11. bölümde yeni antlaşma sözünü veren Tanrı'da, İsa'da, melekler de sözü gerçekleştirmek için sıkı bir şekilde tarih yazıyor. Matta 24 ve Luke 17 de İsa ve melekleri gönderip birlikte çalışıyorlar. Tanrı'nın son işini istemeyen kişiler Shincheonji'den çıkmak zorundadır. son.

Yorumlar