Ana içeriğe atla

Korona Mesihinin Müridlerine Mesajı

Güney Kore'de insanlar ölürken Scj lideri hala İsa, Tanrı derdinde. İşin trajikomik yanı haberlerde virüsün ilk olarak Daegu ve Cheongdo'da yayıldığı söyleniyor. Cheongdo Lee'nin memleketi bildiğiniz gibi.

Aşağıda Lee'nin üyelerine mektubunun çevirisini direkt Google Translate'den çeviri olarak yükledim. Bu zamanda bile hala şeytan bizle uğraşıyor yazmış.

Yo .dll 29% 16:54 ★ LÜTFEN DİKKAT ★ Genel Başkan'ın Özel Mektubu Sevgili Ülke Genelindeki Azizler, Bu olay Yeni Dünyanın hızla büyüdüğünü görmek için Şeytan tarafından bildirildi ve bunu durdurmak için Şeytanın işi olduğunu biliyorum.  Job'un imanı ve testi gibi, gelişimimizi yok etmektir.  Bizler Tanrı'nın oğulları ve Tanrı'nın tohumundan doğan Tanrı ailesiyiz.  İnancımızı daha da güçlendirelim.  Kazanabiliriz.  Tanrı ve İsa yaşıyor ve çalışıyor.  Değişmeyen inancımız ve gerçeğimiz Tanrı'nınkidir ve ölüyor ve yaşıyor olsak da Tanrı'nın peygamberlerin peygamberleri gibidir.  Kişi yetkililerin talimatları ile işbirliği yapmalıdır.  Bu bizim işimiz.  Biz dünyadan değiliz.  Bizim evimiz cennet.  Şu anda iletişim yoluyla Evanjelizm ve eğitim yapalım.  Şimdilik buluşmaktan kaçınalım.  Hastalığın kurbanları artık Sinchonji Saints.  Tanrı'ya dinlenmeden birbirimiz için dua edelim.  Gece geldiğinde ışık gelir  İnanç bizi kanıtlar.  Hiçbir fırtına kalbimizi ve imanımızı alamaz.  Kazanalım.  Amin.

Yorumlar