Ana içeriğe atla

Lee Manhee'nin En büyük Korkusu!

 Lee' nin eski ortağı Kim namhee Scj'den ayrıldıktan sonra ilk defa Jonjontv isimli Youtube kanalında Lee'nin gerçeklerini, Scj'nin yalan olduğunu anlattığı videoları atmaya başladı. 8 Şubat'ta atılan videoyu üyelere şikayet ettirtip sildiren Lee, 9 Şubatta atılan videolardan sonra da tamamen kanalın kapatılmasını sağladı. 
 Bu durum ilk defa olan bir şey değil tabi ki. Kendileri hakkındaki gerçeklerin ortaya çıkması en büyük korkuları. 
 Daha önce de Scj ile oluşturduğum blogu ve instagram hesabını kaldırtmışlardı. Eğer gerçekleri anlatıyorlarsa neden bu kadar korkuyorlar? 

 Kim Namhee'yi Kutsal kitap'taki 2. tanık olarak anlatan Lee ruhsal evliliğini Kim ile yapacağını bile belgelerle açıklamıştır. Onu barışın, kainatın annesi olarak tanıtmıştır. Taa ki aralarında net olarak açıklanmayan anlaşmazlıktan sonra yolları ayrıldı. Artık Kim, Lee'nin baş düşmanıydı. Bundan sonra öğreti de değişti; artık kainatın annesi değil Kutsal Kitap'da Adam'ı kandıran Havva olmuştu. Kendisinin açgözlülüğü yüzünden Tanrı'ya (lee'ye) isyan ettiği anlatılmaktaydı tüm üyelere.

Not: Şu anda Scj onlarca Jonjontv isimli Youtube Kanalı açıp üyelerine izletip yorum yaptırarak tekrardan aynı isimde açılacak kanalın bulunmasını engellemeye çalışmaktadır. Böylece ne kadar korktuklarını bir kere daha göstermiş oluyorlar. 

Yeni Jonjontv youtube kanalı : 
https://www.youtube.com/channel/UCfmvjp2NzZElEUNQ3T65Gow/featured

Scj'nin unuttuğu bir şey var, tarih eninde sonunda gerçek olanı ortaya çıkarır. 


















Yorumlar