Ana içeriğe atla

Lee Manhee'nin eski eşinin ağzından Shincheonji Tarikatının Gerçekleri


Shincheonji'den ayrılan bir üyenin arkadaşları için yazdığı mektup

Sevgili arkadaşlarım. Bu mesajı aldığınızda muhtemelen birilerine göstereceksiniz ve takmayın onu onlar şeytan ve eğer o mesajları detaylıca okursanız 7 kötü ruh size gelir gibi bir cevap alacaksınız. Bu cevabı alma sebebiniz başta sizi kendi inançlarınızı sorgulamaya itip onu yıkan sonra da kendi öğretilerini sizlere öğreten kişilerin bu öğretilerin sorgulandığı zaman saçma olduğunu bilmelerinden ve sizleri sorgulamadan devam eden birer robot haline getirmeye çalışma isteklerinden kaynaklanmaktadır. Hiç düşündünüz mü; diğer dinleri,inanışları herşeyi sorgulayan bu topluluk neden kendi öğretisini sorgulamanıza müsade etmiyor veya neden sorgulamaya kalktığınızda size “yüreği soğumuş ve daha sık gelmesi gerekiyor” gözüyle bakıyorlar? Çünkü eğer sorguluyorsanız hala kapana kısılmamışsınız demektir.

Lütfen sorgulayın. Barışı sağladık dedikleri adaları araştırın. Verdikleri kanıtların içinden sorular çıkartmaya çalışın ve sorun. Aldığınız cevaplar sizleri tatmin ederse devam edin ama eğer tatmin etmezse burada bir yanlış var diye düşünmeye başlayın. Onlar sizin gözünüzde mükemmel insanlar olabilirler. Ama aslında onlar mükemmel değil sadece liderleri olan kişi daha önce aktif olarak bir çok kilisede görev yapmış, bütün öğretilerin ortak paydalarını bulmuş ve bunları insanları kontrol etmede nasıl kullanacağını çözmüş birisi. Sizi bu kadar çaresiz bırakmış olmaları normal mi?

Bu zamana kadar binlerce dini öğreti geldi geçti hatta bazıları hala devam etmekte. Hepsi de biz doğruyuz, kanıtlarımız var demedi mi? Shincheonji neden bunlardan birisi olamasın?  Bu kadar insanın Shincheonji'ye karşı olması, size anlatıldığı gibi onun doğru olduğunu ve şeytanın bunu istemediğini mi gösterir? Yoksa tam tersi; insanları Tanrı adıyla aldattıkları için mi herkes nefret ediyor bu öğretiden? Bunu öğrenmenin tek yolu araştırmak!!! Sadece tek bir tarafın anlattıklarını dinleyerek gerçeği bulamayız.

Bu videoyu mutlaka izleyin. Lideriniz olan kişinin nasıl bir karaktere sahip olduğunu göreceksiniz. Lütfen izlemekten korkmayın eğer korkarsanız içinize girmesinden korktuğunuz 7 kötü ruhun aslında bunları size öğretmeye çalışan kişiler olduğunun farkına varamazsınız.

Yorumlar